0 produkt(er), 0kr
Logga in

Sortiment

Logga in

Snabba leveranser

 

Betalmetoder

 

Om oss

Vi vill hälsa dig mycket varmt välkommen till smink.nu och denna webshop som slog upp dörrarna under våren 2005 och som kommer att få sig ett rejäl ansiktslyft under sommaren 2013. Vi hoppas kunna intressera dig till den grad att du blir en ständigt återkommande kund hos oss. Vår affärsidé är ganska enkel, att importera och sälja i huvudsak noga utvalda och testade varumärken och produkter men även blanda in lite mer kända märken till låga priser. Med hjälp av över 20 års erfarenhet i branschen och de kontakter det gett oss över hela världen törs vi lova att ge dig maximal valuta för dina slantar. Kort sagt mer skönhet för pengarna!

Vi försöker ofta ha nyheter på ingång på smink.nu och vi fortsätter även kontinuerligt vårt arbete att försöka förbättra och utveckla sortimentet och själva shopen! Vi föreslår även att du passar på att registrera dig som kund hos oss, så du får ta del av våra nyhetsbrev och erbjudanden vi regelbundet sänder ut. Och recensioner är något vi med tacksamhet tar emot, så passa på att ta tillfället i akt och tyck till om våra produkter och hjälp därigenom andra kunder att välja rätt i vårt stora sortiment!

Du är också välkommen om att ansöka om att få bli återförsäljare till oss om du har en webshop eller en butik. Kontakta oss på mail eller via telefon för vidare upplysningar omkring detta och sen kan du enkelt logga in här och lägga dina ordrar som ÅF direkt i webshopen, och därigenom ha bra koll på priser och utbud samt all exponering och skyltmaterial osv.

Du når oss på telefon; 0317094333, och brevledes via informationen under eller genom följande mailadress
info@smink.nu och vi gör alltid vårt bästa för att på snabbaste vis besvara dina förfrågningar och leverera din order. 

 

Online sen 2005

Vi har funnits online på nätet sedan våren 2005 och vi firar därför 8-års jubileum i år 2013. Något du kommer att märka då vi kommer ha många kanonerbjudanden på både kända och egna varumärken under hela året. Bland annat vräker vi ut massor av produkter för den symboliska summan 8 kr i våran OUTLET! Så håll ögonen öppna under 2013!